dissabte, 6 de juliol del 2024

13.- Notes sobre els Talents TaNTS Cooppel.-

Causa Cooppel per la Pau

Model:

Motivant CRD i els Talents TaNTS: Transaccional Anàlisi Neuro Trans Sensorial

Marc científic:

Recerca Acció i Pràctica Reflexiva

Tasca de recopilar casos, anècdotes i situacions

Descripció de situacions. 

Notes sobre els Talents TaNTS a més de les situacions i casos de les TaNTES.-

La impressió, la percepció i l'apreciació mental 







12.- La necessitat de limitar les paraules pròpies sobre el pla Cooppel.-

 

L'afició filoradiofonista motiva a la creativitat, genera contactes i ens ajuda a comprendre les decisions des de la TaNTS. A més organitzar concerts, actes culturals i socials, participar en taules rodones etc. és un pas endavant

01.- Justificació

Els Drets Humans, el dret a la creativitat i el dret a crear, descobrir, inventar i a posar noms a allò que encara no té nom.

El pla general "Causa Cooppel per la Pau" és un pla que implica dur a terme quatre programes generals que suposa el CODI de la Causa. La dimensió científica (C), la de l'oferta d'atencions (O), el desenvolupament agencial (D) d'aproximació, contacte, acolliment, acompanyament, inclusió cooperativa (Cooppel) i la Informativa de la marxa de la tesi i de desplegament general.

Tot això suposa crear un argot propi i un marc teòric conceptual legítim i justificat pel model de la Pràctica Reflexiva.

Per tant hi haurà un vocabulari propi que forma part de la marca personal pròpia com de les xarxes i comunitats que es geenren en les relacions de les persones implicades o relacionades.

L'informe de la tesi com de la novel·la NCI haurà de concretar els nous conceptes, explicar la necessitat i justificar-ho cientificament davant la comunitat científica, professional o social que pertoqui.

Partim d'una visió en la mirada del segle XXI sostenible, dels talents, en el marc de la Intel·ligència Artificial, els ODS 2030 i dels drets del Disseny Universal dels Aprenentatges.



02.- Cal concretar les paraules pròpies i de la marca personal i de la iniciativa solidària.- Màxim 10.-

Per identificar un mot propi la primera vocal l'escrivim en minúscula. Exemple TaNTS

RELACIÓ PER ORDRE ALAFABÈTIC

Oberta i en construcció fins 01 de gener de 2025

- C@LCs, Conversa aprenentatge presencial o/i telemàtic, lliure, corresponsable i solidari

- COOPPEL, marca del pla, personal i compartit en la comunitat relacionada. Cooperació pel sentit de la motivació vital del Record.

- Motivant CRD.- Tesi, concepte, principi científic sobre la motivació en la comprensió del record disponible

- NCI: Novel·la pròpia. Amb argumentació Científica i motivació Informativa. Tractarà sobre la NRA (Neuro-Re-Aprendre) de la vida. El talent de la motivant CRD, de la TaNTS i d'exemples de les TaNTES.

- TaNTS: Transaccional Anàlisi Neuro Trans Sensorial. És el mètode pel qual observem, analitzem, interpretem les transaccions a partir del silenci la dinàmica mental Neuro Trans Sensorial per a motivar i prendre decisions amb codi ètic universal. Cada persona és un món, tants mons com persones.

- TaNTES: Feta la TaNTS és posa en marxa les estratègies d'intervenció i les TALs d'Entrenament. Cada persona tindrà la seva TaNTES pròpia. La Motivant CRD, la TaNTS i les TaNTES forment part del nostre model de Talents, que s'estudia en el Màster Institut Cooppel i de l'aprenentatge pràctic de l'escola de la federació Cooppel

divendres, 5 de juliol del 2024

11.- JO MATEIX de Vosaltres mateixos. Candidats a TV3

 https://www.ccma.cat/3cat/andreu-buenafuente-vol-parlar-amb-tu-a-vosaltres-mateixos/video/6227365/




Com presentar-nos qui som, que fem?


Hola!  

En aquesta conversa pots compartir-nos allò que t’agradaria explicar-li a l’Andreu Buenafuente: 

una vivència personal, un ofici curiós, una història d’amor única, una anècdota divertida... 

Tot és benvingut.  

I si tens fotos o vídeos relacionats amb el tema, adjunta’ns-ho també!  

Moltes gràcies i compte: tots aquells que ens escriviu, correu el risc que us contactem. Vosaltres mateixos! 


Per conèixer el tractament de les teves dades, clica aquí: 

https://elterrat.com/bases-legals-vosaltres-mateixos

10.- Concurs Relats 2024.- FUNDACIÓ LA CAIXA Aspirem a donar-nos a conèixer



https://fundacionlacaixa.org/ca/gent-gran-concurs-relats?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=13875_PMY_Email&utm_content=CA&utm_term=Atencion-al-envejecimiento-y-soledad&crm_i=ATENVSOL_2_GEN


Si tens més de 60 anys, anima't i participa en el XVI Concurs de Relats que organitza la Fundació ”la Caixa” en col·laboració amb RNE.

El concurs

El Concurs de Relats escrits per gent gran que organitza la Fundació ”la Caixa” en col·laboració amb Radio Nacional de España celebra enguany la setzena edició.

A través d’aquesta iniciativa, es pretén fomentar l’hàbit de l'escriptura, la lectura, l’ús de la imaginació i el desenvolupament de la creativitat en la gent gran, i també fer visibles i compartir amb la societat les seves habilitats, coneixements i valors. Els relats escrits per gent gran són un reflex de les seves vides i del coneixement acumulat durant anys d’experiències, i també de com observen la història i el nostre temps.


Com hi pots participar

Categories

Es pot participar en 3 categories diferents:

  • Relats, de fins a 4 pàgines

  • Microrelats, de fins a 100 paraules

  • Pòdcast, de fins a 10 minuts

Es poden presentar un màxim de 2 relats, microrelats o pòdcasts per participant i categoria.

El relat ha de ser en castellà, i els àudios del pòdcast, locutats en castellà o amb traducció simultània.


Enviament

Relats i microrelats:

  • Per correu electrònic, a l’adreça concursojuntospasoapaso@rtve.es

  • Per correu postal, a Corporación de Radio y Televisión Española, edifici Casa de la Radio, programa Juntos paso a paso de RNE, avinguda de Radio Televisión, 4, 28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)

Pòdcast:

El termini de presentació finalitza el 23 de juliol de 2024.


Jurat

El jurat està format per escriptors reconeguts, com Soledad Puértolas i Fernando Schwartz; periodistes, com Ana Vega Toscano, especialista en cultura de RNE, i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia; els guanyadors de l’edició anterior del concurs; i Jesús Arroyo, director corporatiu d’Assumptes Públics de la Fundació ”la Caixa”.


Premi

El premi del concurs consisteix en l’emissió del pòdcast i de l’adaptació radiofònica del relat i microrelat guanyadors a Radio Nacional de España i la publicació del text a La Vanguardia i a les pàgines web de la Fundació ”la Caixa” i d'RNE, com també formar part del jurat de l’edició següent. Com a reconeixement als participants, els relats finalistes s’editen en un llibre de publicació biennal.

 

Més informació

Per a més informació, pots trucar al telèfon de la Fundació ”la Caixa”, 900 22 30 40.

16.- OBSERVATORI DELS DRETS DE LA NATURA I DE LA HUMANITAT.-

L'Observatori DNH davant de la pantalla i del carrer i espai físic de les persones.- L'Observatori DNH consta de: - Espai o entorn o...